עזרה בתרופות פריון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

23/02/2015 | 10:39 | מאת: שירן

בנות שלום, אני עושה טיפולים לילד שלישי במכבי, כיוון שלילד שלישי יש מימון חלקי התרופות עולות לי הון הטיפול האחרון שלא צלח :-( רק התרופות עלו לי בסביבות 8,000 ש"ח כשממש קניתי רק מה שאני צריכה מיום ליום, כשטיפולים קודמים הסתכמו ב1,500 ש"ח או פחות. הבנתי שיש כל מיני ארגונים שמסייעים בהנחות לרכישת תרופות אלואו מתווכים בין בנות שלא זקוקות לתרופות ושילמו מחיר מסובסד. אני חייבת לציין שאני לא נזקקת אנחנו עובדים ומתפרנסים וכמו כל עם ישראל מקמצים פה ושם למימוש החלום של דירה, והעלות הכספית לא תמנע ממני את הטיפולים ... רק יעזור אם העול הכלכלי הזה ירד לפחות לחצי. האם משהיא יודעת איך אפשר לעשות את זה ? יש לי ביטוח בריאות פרטי נוסף על קופ"ח אבל גם לא ממנים ילד שלישי, פעם שעברה פשוט התישו אותי וויתרתי. אם למשהיא יש ניסיון אשמח ללמוד .... והעיקר תתפללו שיצליח בשבילי!!!

26/02/2015 | 14:56 | מאת: מטופל"שית

יש אצלי כמה תרופות אולי אוכל לעזור... מה את צריכה? [email protected]

01/03/2015 | 12:44 | מאת: קרן

אבל יש בתפוז פורום פעיל למדי של "הורים בטיפולי פוריות" ששם נתקלתי בלא מעט נשים בטיפולים לילד שלישי, ואני בטוחה שתוכלי לקבל טיפים שם, גם לגבי ארגונים שמעבירים תרופות וגם לגבי התמודדות עם הקופה. קראתי שם על נשים שעברו במיוחד ממכבי לאחת הקופות האחרות שנדיבה יותר עם טיפולים לילד שלישי, אבל אין לי שום מידע מבוסס בעניין. ושיהיה בהצלחה כמובן!

03/03/2015 | 15:40 | מאת: מטופל"שית

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה