בנות עזרה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

25/01/2015 | 11:22 | מאת: קרני

החזירו לי מוקפאים ביום חמישי בבוקר ואתמול היו לי זרמים וכאבים בחזה .מוזר אף פעם לא קרה לי . אני לוקחת רק קרינון על בסיס טבעי . יכול להיות שהתחילה השתרשות ???? :)

25/01/2015 | 13:05 | מאת: קרן

אבל כמו שאנחנו תמיד אומרות, לצערנו לפעמים, תחושות כאלה או אחרות לא יכולות לרמז על קליטה או אי-קליטה של היריון. זה פשוט מוכיח את עצמו פעם אחר פעם כלא אמין.

25/01/2015 | 14:06 | מאת: מטופל"שית

מסכימה עם קרן...אין איזה שהוא סממן שמסמן בוודאות על קליטה או אי קליטה. והתסמינים של הריון ושל מחזור הם בדר"כ דומים. נשאר רק להחזיק אצבעות ולהתפלל :)

26/01/2015 | 10:25 | מאת: קרני

אני מתפללת ומחכה .עשיתי הפסקה ארוכה שכחתי כמה קשה ההמתנה אחרי החזרה :)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה