ניסיון לילד שלישי כן או לא???

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

24/01/2015 | 08:21 | מאת: שירן

יש לי שתי ילדות בבית מivf, מאוד רוצה עוד ילד, 2 החזרות קפואים וivf מלא כשלו, עכשיו יש לי איחור במחזור 2 בדיקות שתן הצביעו על אין הריון, מה שמצביע על בעיה חדשה במחזוריותהווסת - טרם ראיתי רופא בנידון איך אפשר לדעת מתי להרים ידיים ולוותר על החלום של משפחה עם שלושה ילדים ומצד שני לא להשבר מכישלון כי איןן לנו מאה. אחוז בל התהליך? אני בת 38 מניחה שזה עכשיו או לעולם לא וקשה לי, נורא קשהלי

25/01/2015 | 13:14 | מאת: קרן

שירן יקרה, זאת שאלה שאף אחד חוץ ממך לא יכול לענות עליה, אבל ממה שסיפרת זה ממש לא השלב להרים ידיים או לוותר על חלום הילד השלישי. קשה לך, וזה מובן מאוד, אבל על פניו הנתונים לטובתך -- נכנסת להיריון וילדת פעמיים בעבר, ואת רק בת 38 (כן, במקרה הזה אני מתייחסת לכך כ"רק"). אז נכון שאין לך זמן לבזבז, אבל נדמה לי שרוב הסיכויים שעוד היריון תקין בוא יבוא. אז יכול להיות שזה ייקח עוד כמה טיפולים מתישים, אבל אני לא רואה סיבה לא להאמין שהוא ממש מעבר לפינה. מה אומר הרופא המטפל?

25/01/2015 | 14:09 | מאת: מטופל"שית

ניצחת פעמיים! ואין סיבה שלא תנצחי גם בפעם השלישית... אני זוכרת שאמרתי לרופא שלי לפני 4 שנים שרק ייתן לי ילד אחד ואני סיימתי! ואז בא הראשון והיה ברור לי שאני אביא גם את השני..ועכשיו עולה המחשבה על השלישי :) אם זה הזמן להילחם או לעצור רק את יודעת - אני רק פה מהצד מזכירה לך שכבר ניצחת פעמיים! ואין לי ספק שיהיה לך עוד ניצחון. מחכה לבשורות טובות

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה