בדיקת אינהיבין בי Inhibin B

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

18/01/2015 | 17:55 | מאת: איילה

בת 35 מעוניינת להתחיל בשימור פריון (הקפאת ביציות). רוצה לעשות באופן פרטי את הבדיקה Inhibin B שנותנת אינדיקציה מסוימת על רזרבה שחלתית, היכן אפשר לעשות את הבדיקה? כמה עולה?

18/01/2015 | 23:22 | מאת: בלינקי

היי, לא שמעתי על בדיקת אינהיבין בי אבל אני עשיתי דרך קופת החולים את הבדיקות שנותנות את אותה אינדיקציה: FSH ו-AMH. ועדיין - חשוב שתזכרי שככל שהבדיקה תהיה אמינה, המבחן האמיתי לבדיקת הביציות מתחיל בזמן שאת רוצה להשתמש בהן..:-) כלומר, בטיפולים או בניסיון להרות באופן טבעי. ודבר נוסף שהוא לא פחות חשוב ואולי אפילו יותר חשוב - הכמות של הביציות לא כל כך חשובה מהגיל שלך ואילך כמו האיכות שלהן ואז זה שום בדיקה שבעולם לא יכולה לבדוק עד ש(שוב) מתחילים טיפולים/ניסיון להרות טבעי. אני כמובן מדברת רק מניסיון:-) בהצלחה!!

19/01/2015 | 10:11 | מאת: איילה

אני בכללית ושלחו אותי לעשות באופן פרטי.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה