בת 28 ולא מצליחה להיכנס להריון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

19/12/2014 | 16:07 | מאת: רומי

שלום, שמי רומי ואני בת 28, כבר מעל לשנתיים אני מנסה להיכנס להיריון.. בהתחלה כדורים וזריקות הורמונליות ובהמשך טיפולי הזרעות. מזה ארבעה חודשים אני עוברת טיפולי הפרייה וזה עדיין לא קורה... אני כבר אחרי הטיפול השלישי וממש לא מבינה למה זה עדיין לא קורה:-/

28/12/2014 | 08:09 | מאת: קרן

בת 28 יקרה, המצב שאת מתארת הוא אחד הכי מתסכלים שיש, אבל גם הרבה יותר נפוץ ממה שנדמה. תאמיני לנו שבסוף זה תמיד מצליח, ודאי בגיל צעיר כמו שלך. רק צריך הרבה סבלנות לפעמים, וזה ממש לא קל. רוצה לספר לנו קצת יותר: רקע, מה הבעיה שלכם אם היא ידועה, וכו'? רק אם בא לך כמובן

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה