הפריה ראשונה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

10/12/2014 | 19:47 | מאת: מירה

שלום בנות יקרות מה שלומכן? כתבתי כאן לפני חודשיים לגבי התלבטות על הפריה, החלטתי ללכת באופן פרטי אחרי 6 הזרעות שכשלו, הפנייה לפרטי בעיקר בגלל שהרופא המטפל לא רצה לתת הפניה לציבורי בטענה שמוקדם מידי, בכל אופן מאוד שמחה שפניתי לפרטי, אחרי 10 בייציות שנשאבו הופרו 6 עוברים והוחזר לפני שמונה ימים עובר אחד, לפני שלושה ימים, 5 ימים אחרי ההחזרה החל דימום, יצרתי קשר עם הרופא הפרטי שטען שכנראה ואני לא מחדירה כמו שצריך את התמיכה ( אנדומיטרין 3 פעמים ביום) מה שלא הגיוני כי המוליך נכנס עד הסוף בזמן ההחדרה, מה כן הוא אומר שלא ייתכן מחזור בשלב כה מוקדם, היום אני כבר ביום השלישי של הדימום עם כאבים די חזקים בבטן התחתונה, במחזור רגיל אני טובעת ומחליפה בין 4-5 פדים ביום, ובלילה בימים הראשונים גם 2-3 בלילה, עכשיו הדימום הוא דימום אבל לא ברמה הרצינית שאני רגילה אליה אבל עדיין יש דימום מכובד מה שנקרא, הרופא אמר להמשיך בתמיכה ולעשות בטא ביום ראשון הקרוב.... אין לי מושג למה... הרי בטוח העובר נשטף עם הדימום.... אני ממש מבולבלת ועוד יותר סובלת מהכאבים העזים גם בבטן התחתונה וגם בחזה שכואב בנגיעה... האם משהי חוותה משהו דומה? או מכירה תופעה דומה? תודה מירי

11/12/2014 | 15:51 | מאת: מטופל"שית

אני שמחה בשבילך שהחלטת לעבור להפריות ומאחלת לך שהתוצאה תהיה חיובית בקרוב! דימום הוא אף פעם לא סימן טוב אולם הוא יכול להיות ממספר גורמים ולכן לא הייתי מספידה עדין את הטיפול. , יש פה לא מעט הריונות שהחלו בדימומים מאד דומים למחזור והסתיימו עם ילד בידיים. יחד עם זאת חשוב מאד לבדוק את נושא הדימום - לפעמים זה נובע דווקא מהתמיכה שהיא לא נכונה, לפעמים משהו בהשתרשות ולפעמים זו התגובה של הגוף בניסיון לפלוט את ההריון ולכן הרופא שלך מבקש ממך לחכות ליום ראשון ולעשות בטא שאז תדעי בוודאות מה התשובה. מאחלת לך שזה יהיה הריון קל ותקין - מחכה לשמוע עדכונים :)

12/12/2014 | 09:33 | מאת: קרן

הרופא לא הציע לך לבדוק רמות פרוגרסטרון? זה בדרך כלל הדבר הראשון שבודקים כשיש דימום מוקדם כל כך. וכאמור, בשלב הזה זה יכול להיות הכל. מחזיקה לך אצבעות

12/12/2014 | 10:03 | מאת: מירה

תמיד כיף לקרוא פה ולקבל תמיכה, אעדכן בהמשך :)))) תודה רבה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה