יקרות שלי... לקראת לידה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

02/12/2014 | 00:23 | מאת: מישי

וואו בנות המתח גואה... כבר שכחתי שאני מתרגשת ושמחה... המתח ממש גואה לקראת הלידה... שני פרופסורים עליהם אני מאוד סומכת ממליצים חד משמעית על קירסי - קיסרי שנקבע אותו מראש - זה ממש בא לי בהפתעה... לא לזאת ציפיתי "ההריון יקר, והניתוח הוא לטובת העובר" האמת היא שכל מי שאני מכירה מעל ל 40 ילדה בקיסרי ורובן המכריע של הלידות שאני מכירה לא עברו בקלות והרבה מהן הגיעו לקיסרי חירום... ומה הנסיון שלכן בנות? מי כמוני רוצה את טובת העובר... אבל ההחלמה הארוכה והמבעיתה, פספוס חווית הלידה והצלקת והפחד שאצטרך לחכות הרבה או חס ושלום!!! לא ללדת שוב... מה דעתכן? חברי לחיים מסכים עם הרופאים חד משמעית... אני לא רוצה להתעקש ומאוד מפחדת בשלב הזה לקחת על עצמי החלטה ומה אם יקרה משהו? אני בריאה לחלוטין בכושר מעולה , הכל טוב... זה לא עניין של אישה מבוגרת זה עניין של- חיכית כל כך הרבה, למה הרפתקאות? מה אתן אומרות בנות יקרות!??! אוהבת מישי

02/12/2014 | 03:14 | מאת: מישי

היי יקירתי אנא סלחי לי על התגובה המאוחרת ההגזמה!!! תודה רבה על ההודעה החמה והמרגשת שלך. דווקא ממש טוב שקראתי אותה עכשיו - כי מאוד חשוב לי לשמוע עידוד לגבי הקיסרי שיכול להיות שיבוא גם אליי ותראי את ההודעה שלי החדשה :) באמת מה שחשוב בסופו של דבר היא התוצאה וזה ברור לי... אני כל כך, כל כך מאושרת בשבילך! איזה כיף, איזו שמחה!!! חיבוק גדול ממני

02/12/2014 | 20:03 | מאת: מטופל"שית

אני מתרגשת יחד איתך! איזה כיף לדעת שממש בקרוב תחזיקי את החלום שלך ביד...אין לי מילים לתאר לך איזה אושר זה :) לגבי הניתוח הקיסרי - אני מודה שבימים בהם אני צופה בתוכנית בייביבום קצת מרגיש לי פספוס שלא חוויתי לידה רגילה, הפחד שאני אעבור את כל הצירים כמו בלידה הראשונה ואז בסוף קיסרי חירום הכריע אצלי. אני גם חייבת לומר שההחלמה לא היתה לי קשה אז ... השאלה שלי-מה הסיבה שהרופאים ממליצים קיסרי? האם מבחינה רפואית גרידא או סתם המלצה? לא משנה מה בסוף יהיה-אני בטוחה במאת האחוזים שכשתחזיקי את הפצפון / נית את תהיי ברקיע השביעי. ולא תחשבי בכלל על זה שפספסת את חווית הלידה. והנה אני אחרי 2 קיסריים והכל בסדר ברוך השם.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה