לפני IVF חדש השבוע. פוחדת מכשלון

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

23/11/2014 | 10:51 | מאת: א

שלום עומדת לפני שאיבה ביום א' הבא כנראה. היתה לי הפלה בפעם הקודמת לפני חצי שנה. פוחדת מאוד מכשלון הטיפול. נמצאת כבר שנתיים בטיפולים. אם לא אצליח פוחדת להתייאש לגמרי מהכל. ממש מפחיד אותי שהסיכויים שלי כבר קטנים מאוד (בגלל הגיל שלי) ואין לי ילדים.

23/11/2014 | 21:13 | מאת: חלי

תהיה אופטימית ....היום אפשר הכל רק המון המון סבלנות והכי חשוב שתהיה רגוע ...ולא להתייאש......בהצלחה

26/11/2014 | 10:28 | מאת: מטופל"שית

אני זוכרת שאחרי ההפלה של התאומים עלה בי הפחד... ועובדה שמחזור טיפול שאחריו נקלטתי והיום אני חובקת בת מקסימה. צריך בטיפולים האלה המון אורך רוח...אמונה...תקווה. נשמח לשמוע ממך קצת פרטים אם בא לך לשתף ... בת כמה את? האם הסיבה שבגינה את בטיפולים היא הגיל? ובכלל אם בא לך לחלוק נשמח להיות כאן בשבילך.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה