פעם ראשונה טיפולי פוריות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

18/11/2014 | 21:22 | מאת: שמש

בת 40, יש לי ילדה בת 2.5 מהריון טבעי שקרה די מהר. כעת מזה חצי שנה לא מצליחים להרות. היינו אצל רופא קופת חולים שהמליץ ישירות על הפרייה וקיבלנו אישור. האם יש טעם לשמוע גם חוות דעת של רופא פרטי? הרופאים המדוברים הם הורוביץ מקופת חולים ושולמן (פרטי)

19/11/2014 | 09:06 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה לפורום בברכת שהייה קצרה איתנו ובשורות טובות מהר :) אני אשמח לדעת עוד קצת פרטים - האם הוא מפנה אותך ישירות להפרייה רק בגלל הגיל או בגלל בדיקות כאלה ואחרות? אם אין בעיה מיוחדת זה די תלוי בך עד כמה את מוכנה לחכות או כמה את מוכנה לטיפולים. נשמח לשמוע ממך עוד פרטים :)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה