סינרל פעמיים ביום במקום שלוש

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

16/11/2014 | 11:12 | מאת: לימור

שלום רב, אני לפני הפריה והרופא אמר לי לקחת שינרל שלוש פעמים ביום חמישה ימים לפני המחזור, בטעות ביומיים הראשונים הסנפתי רק פעמיים ביום במקום שלוש, ומהיום השלישי הסנפתי שלוש פעמים, האם זה יכול לפגוע בדיכוי????

18/11/2014 | 20:35 | מאת: מטופל"שית

אני לא רופאה אז חשוב לקחת את הדברים שלי בעירבון והכי נכון זה להתייעץ עם הרופא המטפל. מהניסיון שלי כמו כל הורמון מדובר על מינון ולכן לא תמיד יש השפעה הורסת על טעות במינון... זה מאד אינדיבידואלי ולכן לא הייתי ממהרת להספיד את הפרוטוקול. האם שוחחת עם הרופא?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה