חברות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

11/11/2014 | 17:24 | מאת: סייוון

היה לי חבר טוב שהיה לו חברה כמה זמן ואז הם נפרדו ולאחר שבועיים הוא מצא חברה חדשה ולאחר חודש אני רציתי את האקסית שלו דיברתי איתו הוא הסכים והכל אבל היא לא רצתה היא עדיין אהבה אותו ואני הייתי מפורק עלייה היא הייתה החלום שלי ואני כל כך רציתי אותה ואז בא חבר אחר טוב שלי ולקח אותה ודיבר איתי ואז לא דיברתי איתו מאז וסיפרתי לכמה חברים שקשה לי עם זה ואז החבר שלקח לי את החברה שלח לי הודעה ואמר לי שבגללי לא מדברים איתו והוא חושב שאני סיפרתי לכולם שהוא מנאיק ובגלל זה אפחד לא מדבר איתו וזה לא נכון ואז רבנו ולא דיברנו זמן מה ואז שלחתי לו הודעה חג שמח ונשלים והוא רשם טוב(ייבש אותי) ובזמן האחרון החברים שלי לא קוראים לי ליציאות בקושי מדברים איתי אני מרגיש בודד ואני רואה שהם נמצאים עם החבר הזה שלקח לי את החברה ואני מרגיש בודד וקשה לי ואני לא יודע מה לעשות אני שוקל פשוט לאצת מהדלת ולברוח למקום רחוק אני מרגיש שחברים שלי מאכזבים אותי יותר ויותר שלא קוראים לי ליציאות

18/11/2014 | 20:42 | מאת: מטופל"שית

אוייי אתה כזה מקסים. לצערי אתה בפורום הלא נכון :) אני יכולה רק להגיד לך ...שהחיים זורמים ודברים טובים מחכים תמיד בהמשך הדרך. שמור על אופטימיות - יבוא יום ותראה שלא תבין על מה היתה כל המהומה .... :) שיהיה בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה