היי נועה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

09/11/2014 | 14:06 | מאת: מיטל

מה שלומך אצלי הכל מצוין קצת עייפה אבל חוץ מזה הכל בסדר ביום שלישי שעבר בבוקר לא הרגשתי טוב והיה לנו תור לביקורת יום לפני קיסרי באיכילוב הגענו לשם ועשו לי אולטראסאונד ראו שהיה דופק אבל מיעוט תנועות עובר ישר הראה בקשה גם מוניטור וראו שהעובר במצוקה ישר לקחו אותי לניתוח קיסרי דחוף ואחרי כמה דקות ילדתי בן מדהים שקט ונינוח כל כל מה שחיכיתי לו שבע שנים והאמת היה שווה לחכות

09/11/2014 | 17:28 | מאת: קרן

מיטלי!!! איך את מחביאה הודעה כזאת?! לא יפה ;-) אני כל כך שמחה בשבילך! מזל טוב!!!! אפילו מסע של שבע שנים נגמר בסוף.... שתזכי לגדל אותו באושר ובנחת. אני בטוחה שהיה שווה כל רגע, גם אם תוך כדי היו רגעי שבירה

02/12/2014 | 00:26 | מאת: מישי

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה