האם זה נורמלי

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

20/10/2014 | 05:48 | מאת: איר

שלום רב... אחרי הרבה ניסיונות ivf התבשרנו ב15.10 בבטא 170 לאחר מכן ב17.10 בטא 405 וב24.10 יש לי אולטראסאונד . עכשיו יש לי פחדים למרות הכל כל מיני חששות ... אני מודה שאני קוראת הרבה באינטרנט ..לגבי זה ששקי ההריון לא יהיו ריקים או משהו זה מלחיץ אני אמנם אופטמית אבל עדיין נכנסים לי לראש כל מיני מחשבות ... זה נורמלי או שזה בעייתי.

21/10/2014 | 07:41 | מאת: קרן

היי איר, אני לא בטוחה שאני מבינה לגבי מה את שואלת אם זה "נורמלי", אבל אם את שואלת לגבי תחושותייך, זה נורמלי מאוד. בכלל, מניסיוני, כמעט כל מה שאנחנו מרגישות בטיפולים האלה זה נורמלי, וגם לא כל כך מיוחד.... אנחנו עוברות טיפולים קשים בשביל משהו שאנחנו כל כך רוצות, וחלקנו למודות אכזבות וכשלונות, שרמת החרדות עולה פלאים. הדבר היחיד שאפשר לעשות הוא לנסות לשלוט בחרדות האלה, לזכור שברוב המקרים זה נגמר טוב, להתפלל אם את מאמינה בזה, ולחפש אוזן קשבת ותמיכה חמה לרגעים הקשים. ואם התייחסת לתוצאות הבדיקות, הן נשמעות מצוין. מחכות לעדכונים משמחים!

22/10/2014 | 05:46 | מאת: איר

כן אני כל הזמן בפחדים שהכל יהיה תקין ... ואני גם מקווה שיהיה בסדר כמובן אכתוב ואעדכן :) תודה רבה לך.

22/10/2014 | 15:17 | מאת: מטופל"שית

נורמאלי לחלוטין!!! עד שלא רואים את הפצפונים בידיים עוברות בראש מלא מחשבות... ויש לי סוד - גם אחכ זה לא נעלם ;-) קחי נשימה ארוכה. קבלי דברים בפרופורציה הנכונה ובעיקר תעבדי על עצמך שהכל יהיה בסדר!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה