אנא המלצה על רופא פוריות טוב בירושלים

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

16/10/2014 | 17:30 | מאת: רחלי

מישהי יודעת איך דר צפריר? האם יש לו הצלחות?? ואיך דר גל?? נא עזרתכן.

19/10/2014 | 21:01 | מאת: מטופל"שית

אנחנו לא נוהגים להמליץ על רופא כזה או אחר...בעיקר מכיוון ששביעות הרצון מהרופאים היא סובייקטיבית. לפעמים יש מישהי שלא מתחברת לרופא מסויים בגלל סיבה שאחרת ממש מתחברת אליה :) הכי חשוב בבחירת רופא היא הכימיה שלך איתו והאמונה והביטחון שהוא יוביל אותך יד ביד להצלחה! לגבי סיכויים כאלה ואחרים - זה כבר סטטיסטיקה ואנחנו למדנו פה הדרך הקשה שאין חוקים :) נשמח לעמוד פה לרשותך בכל שאלה / תמיכה שתצטרכי.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה