לאחר החזרת עובר

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

07/10/2014 | 21:11 | מאת: hatalya

לפני כשלושה ימים החזירו לי עובר אחרי טיפול IVF ראשון. הייתי שמחה לשמוע המלצות מה מומלץ לעשות עד הבדיקת הריון כדי לעזור להריון? מה מומלץ לאכול? מה מומלץ לא לעשות? ובכלל, האם אני ארגיש תחושות משונות עד הבדיקה?

19/10/2014 | 21:47 | מאת: מטופל"שית

אני לא כ"כ טובה בתרופות סבתא יחד עם זאת זוכרת שדיברו איתי הרבה על סלק, שתיה מרובה של מים ובעיקר לעשות דברים שאת אוהבת כדי לתת לנפש מנוחה. לגבי תחושות - אין חוקים :) יש כאלה שלא הרגישו כלום ונקלטו ויש כאלה שהרגישו כאבי מחזור ונקלטו. אצלי לדוגמא היה שוני בתגובה בין ההריונות...בבכור שלי הרגשתי כאילו אני במחזור ובקטנה שלי לא הרגשתי כלום... קחי נשימה ארוכה ובואי נחכה לתוצאות. מחכים לעדכונים :)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה