הריון בגיל 39

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

26/09/2014 | 08:21 | מאת: גליה

שלום לחברות הפורום המקסים הזה. אני אמא לשלושה ילדים מקסימים ואחרי שנים קשות של משבר גירושין, לשמחתי אני בפרק ב' עם בחור מקסים ורווק בן 40+ מרגישה שמצאתי את התיקון שלי ממש!!! כמובן שאנו מעוניינים בילד משותף. אני עומדת לחגוג 39 בחודש הקרוב. מנסים כ 4 חודשים... תוהה עד כמה לחכות ולנסות או לפנות למומחה.. מה דעתכן? ובכלל מה אתן חושבות על הסיכוי שלי להצליח לבד?

30/09/2014 | 01:21 | מאת: מישי

בשעה טובה! מהידע שלי ומנסיוני - טוסי למומחה לפוריות, ותפסי את השנים הפוריות שלך עכשיו כדי ללדת ילד נוסף. אין דקה לבזבז. אחרי גיל 40, כמה שזה נשמע מופרך וכמה שמה זה לא בא לנו לשמוע, יש נסיקה למטה של מצב הביציות. לא רק כמות אלא גם איכות, כלומר , סיכויים יותר ויותר קטנים להריונות שבסופם תינוק בריא. לצערי, כמעט אף אחת לא מעוניינת במידע הזה, והרבה נשים חוות שברונות לב בגיל יותר מאוחר מכיוון שלא היו מודעות להתפתחויות הטבעיות של הגוף. ואחרון אבל ממש חשוב - מה שטוב אצלך, שילדת בעבר, זה אומר שהסיכויים שלך טובים הרבה יותר מסיכוייה של אישה בגילך שלא ילדה. יש הבדל גדול ואת ביתרון. בהצלחה!

19/10/2014 | 22:00 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה לפורום - בתקווה לשהות קצרה אצלנו :) אני חושבת שנכון יהיה לפנות לרופא שלך ולהתחיל את הבדיקות המתאימות להבין איפה את עומדת ...מבחינת רזרבה שחלתית וטיב הזרע., כשיהיו לך את כל הנתונים בידיים תוכלי להחליט אם ללכת על זה פול גז או לחכות קצת .,.,. בהצלחה!

02/12/2014 | 11:28 | מאת: מיכל

חייבת לקרא "הריון שהוא נס " היא ילדה טבעי פעם ראשונה בגיל 43 מבלי שנתנו לה סיכוי קלוש..

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה