היי נועה וכל שאר הבנות היקרות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

10/09/2014 | 13:13 | מאת: ליאת פ.

היי נועה וכל הבנות היקרות מה שלומך? זאת ליאת פריינטה, לא הייתי כאן הרבה זמן אבל רציתי לעדכו כמו שהבטחתי שהילדה בת חצי שנה כבר (איך שהזמן טס) אני מאוהבת בה חבל על הזמן זה הדבר הכי טוב שיש בעולם כרגע לא צריכה שום דבר ולכן בנות יקרות הכל יהיה בסדר מנסיון בזכות ראש השנה שבא עלינו לטובה אני מאחלת לכן מכל הלב לקבל את המתנה שלכן עוד השנה ותמיד להמשיך להאמין כי רק האמונה מנצחת מנסיון אחרי 9 שנים הגיעה הנסיכה והיום היא בת חצי שנה אז גם אני הייתי בסרט הזה אבל הסרט הזה בסוף נגמר ועם סוף טוב כי בגלל שהאמנתי ורציתי את זה כל כך ותמיד התפללתי לזה וידעתי זה יגיע בסוף אבל זה לקח זמן אבל הכל לטובה אז בנות יקרות שנה טובה ומתוקה ואמן וכל משאלות ליבן תתגשמנה לטובה מבינה כל אחת ואחת מכן הכי טוב שרק אפשר ביי שנה טובה אוהבת ליאת

10/09/2014 | 15:03 | מאת: אני

ליאת, איזה כייף לשמוע, צדיקה ברוך השם ושתזכו לראות ממנה דברים טובים תעודדי אותי קצת בבקשה שאבו לי 11 ביציות, הופרו 8 והחזירו לי 2, עכשיו גיליתי שלא הוקפאו שום עוברים :( הבדיקה שלי בעוד כשבוע אוף מה זה אומר על מה שיש לי כרגע ברחם?

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה