זקוקה לעצה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

03/09/2014 | 13:00 | מאת: יובל

שלום אתמול עברתי הזרעה בפעם החמישית יש לי שחלות פוליצסטיות ומנסים כבר יותר משנה וחצי להיכנס להריון. אני משתפת אתכן כי אני באמת לא יודעת איך להעביר את השבועיים הקרובים עד לבדיקת הדם. מצד אחד מנסה להיות חיובית ולהאמין ומצד שני אני פוחדת מאוד מאיד להתאכזב אז אולי עדיף לא לפתח ציפיות. בעלי אומר שאני מתעסקת בזה יותר מידי וחושבת באופן שלילי אבל אני לא מצליחה לא לחשוב על זה.. בבקשה תנו לי עצה איך להעביר את הזמן הזה.. איך להתכונן למקרה ששוב זה לא יצליח? כולללללןןן סביבי בהריון גם בבית וגם בעבודה.. אני פשוט לא יכולה לא לחשוב על זה גם אם אני רוצה לשכוח זה מול העניים שלי כל היום

08/09/2014 | 10:20 | מאת: גלית (שם בדוי)

הי יובל! אני בדיוק במצב שלך אחרי הזרעה שניה לפני שבוע וחצי (ושנה של נסיונות שנגמרו בהפלה וגרידה)... ובכן היה לי ברור כל התהליך שהחלק של הדקירות זריקות הוא החלק הפשוט בתהליך והוא החלק מעורר התקווה כי אתה באמת מרגיש שאתה עובד בצורה האופטימלית ביותר וכל הזמן הכי שבעולם חששתי מהשבועיים של ההמתנה מורטת העצבים הזו שגם בעלי לא מבין למה אני לא יכולה להפסיק ולהתנתק מזה וכשאני מסבירה לו שאני פעם בשבוע באיכילוב מבקרת חברה קרובת משפחה שילדה זה לא עוזר ואין לי כל כך הרבה חברים ומשפחה אם זה משתמע מכך אבל פשוט כולם בהריון. ובכן אני חושבת שמה שגיליתי שלי עוזר זה התכנון קדימה ומה זה אומר,,, איכשהוא יצא שכל פעם שאני אצל הרופאה שלי היא מסבירה לי שחודש הבא אנחנו נהיה יותר אגרסיביים ומרגיעה אותי הידיעה שיש תוכנית פעולה ואני יודעת שאני לא עומדת במקום (שזו ההרגשה הדומיננטית כשלכולם יוצאת הבטן ולך לא)..אז חודש הבא אני מתחילה ivf ואני פשוט משתדלת להלהיב את עצמי לגבי כך אז יש ימים יותר טובים ויש פחות ובניגוד לחודשים שהייתי בטוחה שעכשיו אני בהריון אני פשוט אומרת לעצמי שכל תופעה קטנה שמדליקה ניצוץ של תקווה שזה הריון שזה תופעת לוואי של האוביטרל (אבל אני כן ממעטת בשתייה ולא אוכלת מזונות נאים) ...בלי שום קשר אני מחפשת קבוצת תמיכה כי נראה לי שזה רעיון טוב כי מי שלא עוברת את זה מאוד קשה לה להבין ...אז נסי להבין מה הגישה שתעשה לך הכי טוב בתהליך הלא פשוט הזה .....ושיהיה בהצלחה לכולן פה!

10/02/2015 | 08:42 | מאת: נירית

אני גם עם שחלות פוליצסטיות אחרי 4 סבבי איקקלומין ואסטרופם ואחרי שתי טיפולי הזרעות. ומחפשת מישהי שעוברת את זה. אם כבר נקלטת מאז שרשמת אז קודם כל המון מזל טוב, אני אשמח לעצות מאיפה שאבת את הכוחות הנפשיים כדי להתעודד תודה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה