המלצה למשחה מאלחשת

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

24/08/2014 | 20:24 | מאת: דנית

הי! רציתי לדעת האם אתן ממליצות על משחה מאלחשת כל שהיא שהיא ע"י מרשם רופא או לרכוש משהוא ללא מרשם (וגם לזה אשמח להמלצה) אני מזריקה כעת גונאל אף 12 יום ולפעמים זה כואב ולפעמים זה לא יש לי פחד קשה מאוד ממחטים שזה לא עוזר בכלל וזה נהיה כבר סוג של סבל יום יומי בלי סוף...

25/08/2014 | 11:20 | מאת: נועה

יש משחה שנקראת אמלה והיא מאלחשת. נדמה לי שצריך מרשם רופא אבל לא בטוחה. בהצלחה ושיעבור בקלות!

25/08/2014 | 20:20 | מאת: קרן

אלא אם היה שינוי בשנתיים האחרונות, אבל השימוש בו קצת מייגע (צריך לשים כשעה לפני הזריקה לפי ההוראות, וכו'). גם אני חשבתי בהתחלה שאשתמש ובסוף התגברתי בלי זה. ניסית להקפיא את האזור לפני הזריקה? לי זה מאוד עזר, ועל זה הקפדתי מאוד תמיד, כולל בזריקות יומיות של קלקסן לאורך ההיריון השני

26/08/2014 | 11:46 | מאת: דנית

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה