התייעצות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

27/07/2014 | 14:34 | מאת: ליאת

היי חייבת להתייעץ, מנסה להיכנס להריון שנה וחצי אני לפני בדיקת בטא וכמו בחודשים הקודמים אין שום סימנים או הרגשה שזה הולך לקרות עכשיו. בכל פעם שטיפול ההזרעה לא מצליח הרופא שלי נותן לי גלולות למשך שבועיים וחצי בערך ורק אחר כל מתחילים שוב. יוצא שאני מטופלת אחת לחודשיים בערך זה מאוד מאוד מתסכל אותי והרופא שלי שנחשב טוב ואני הולכת אליו באופן פרטי ומשלמת ממיטב כספי טוען שיש לי ציסטות בעיקבות הטיפול, מדובר בציסטה של 2-3 סמ. האם גם אצלכן יש הפסקה לגללות האם ציסטות באמת יפגעו בסיכויים שלי להרות.. אין לי עוד פעם סבלנות לחכות..

27/07/2014 | 20:41 | מאת: קרן

עם ציסטות כאלה באמת אי אפשר להתחיל טיפול, כי זה מבלבל את כל המערכת והרופא יכול גם לפספס את הביוץ (קשה להבדיל בין ציסטה לזקיק). השיטה ה"מהירה", שגם אצלי נקטו בה כמעט תמיד, היא טיפול בגלולות. השיטה השמרנית יותר היא לחכות עד שהגוף מעלים את הציסטות בעצמו, וזה יכול לקחת חודש-חודשיים. אגב, אם את במכבי הם גם לא מאשרים שאיבות בהפרש של פחות מ-45 יום אחת מהשנייה, כך שבכל מקרה היית צריכה לחכות. קשה לגייס את הסבלנות, מי כמוני זוכרת, אבל כשאין ברירה, אין ברירה. וגם טיפול כל חודש וחצי-חודשיים זה די הרבה לגוף. מאחלת לך שכל זה יסתבר כתיאורטי ותתבשרי בקרוב בבטא מהממת. בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה