אוטרוגסטן

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

13/07/2014 | 10:42 | מאת: מירי

שלום רב! אני אחרי הזרעה שלישית, הזרעה אחרונה ב 29/6 הייתה אחרי גונאל ואוביטרל, יומיים לאחר מכן התחלתי בתמיכה של אוטרוגסטן, מהיכרות עם התרופה אני יודעת שהיא דוחה במספר ימים מחזור, אתמול 13 ימים לאחר ההזרעה, היו לי הפרשות חומות בהירות ולאחר מכן לא היה, שאלתי היא האם ייתכן שהמחזור קרב כשיש לי עוד 3 כדורי אוטרוגסטן? או שאולי ואלו בשורות טובות שיכולות להיות השרשה? תודה מירי

13/07/2014 | 18:01 | מאת: נועה

הי מירי, קשה לדעת ממה נובעות הכתמות חומות. הלוואי ויכולתי להגיד בבירור מאיפה. לפעמים גם תמיכה וגינלית גורמת להכתמות, אבל באמת באמת אין לדעת. מאחלת לך בטא חיובית יפה והריון מלא בעקבותיה. מתי הבטא?

13/07/2014 | 21:25 | מאת: מירי

לא לקחתי הפנייה לבטא, לא יודעת למה אבל אני חסרת אמונה וזה כל כך מעצבן, כל פעם שיש שביב תקווה, אם זה בסימפטומים של כאב בחזה ( סביר להניח בגלל ההורמונים שנוטלים) או במספר זקיקים שיש במעקב, תמיד אני מתאכזבת, לכן החודש לא לקחתי הפנייה לבטא, פתאום היו את ההכתמות אתמול וזה קצת האיר את תקוותי למרות קהיזה כלל לא כואב, אך אולי אני באמת משלה את עצמי, אני אחכה עד סיום התמיכה, ואם בעה הכן יהיה איחור אבצע את הבטא אם לא אז עד לפעם הבאה... מקווה שאתבשר כבר החודש:) אם לא נמשיך בגל הכח..:)

14/07/2014 | 17:04 | מאת: קרן

מחזיקה לך אצבעות להצלחה בטיפול הזה אבל בכל מקרה את חייבת לעשות בטא בסוף כל טיפול. הרופא שלך לא דורש את זה? זה נחשב תנאי בסיסי כי עד לבטא שלילית אף פעם אי אפשר להיות בטוחים שאין היריון (תחושות לא אומרות כלום, וגם דימומים כמו מחזור לא בהכרח) בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה