מלא שאלות על החזרה אחת.

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

06/07/2014 | 10:23 | מאת: מיטל

הי, אני ביום השישי להחזרת 3 מוקפאים. כבר מהיום השני כאבי בטן. כמו כאבי מחזור שהלכו והתחזקו. שכללו כאבי בטן גב ושדיים. ביום השלישי והרביעי אף הפרשה חלבית מועטה מהשד בלחיצה שפסקה. הלילה החל לי הרגשה כמו של וירוס בטן. הקאתי פעם אחת וכאבי בטן, חולשה בחילות וחוסר תאבון. (מה שלא אופפיני לי...) האם יש איזה הסבר לכל זה? מה הסיכויים להשתרשות אחרי כל ההרגשה הזו? אני לוקחת לתמיכה 3 אסטרופן ליום ו4 נרות אנדומטרין. ממש ממש חוששת בגלל כל ההרגשה הזו. תודה רבה.

07/07/2014 | 08:34 | מאת: קרן

התחושות לא אומרות כלום על הצלחה/אי-הצלחה של טיפול. קשה לנו לקבל את זה, אבל זה נכון. בעיקר כי הרבה פעמים התחלה של היריון מרגישה בדיוק כמו מחזור, אבל גם כי זה שונה מאשה לאשה, שונה מהיריון להיריון וכו'. במקרה שלך התחושות האלה יכולות בסבירות גבוהה להיות מכל התמיכה שאת לוקחת, וכמובן שזה גם יכול להיות וירוס בטן. לי היה כזה לפני כשבועיים, הקאות והכל, בלי שום טיפולים, שום היריון וכיו"ב. בהצלחה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה