אוף

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

01/07/2014 | 13:00 | מאת: דניאלה

ארבעה ימים אחרי החזרה של שני בלסטוציסטים "יפים", התחיל הבוקר דימום. בהתחלה דימום קל שחשבתי שאולי הוא של השתרשות (אם כי יותר שמעתי על זה מאחרות ומעולם לא חוויתי אחד כזה). אבל הדימום רק הולך ומתגבר. הרופא שלי בחו"ל אז אני אמשיך לקחת את התמיכה בכל אופן אבל אני לא כ"כ מבינה מה זה יכול להיות. קרה לכן שכ"כ מהר אחרי ההחזרה דיממתן? זה ממש נראה כמו מחזור. יש מצב שאחד העוברים נופל והשני נשאר ומכאן הדימום? גם זו נשמעת לי כמו איזו אגדה... ושאלה אחרונה, אתמול קיימנו יחסי מין בלילה ובבוקר החל הדימום. יש מצב שזה קשור? אני יודעת שהשאלות שלי הכי פרנואידיות :) אבל אני כבר לא יודעת מה לחשוב. אני מבינה ויודעת שלא כל טיפול מצליח פשוט לא מבינה מה זה דימום ממש באמצע התהליך. המחזור הקדים עד כדי כך?? אין לי כח!!

01/07/2014 | 18:49 | מאת: קרן

קודם כל, אני מצטערת מאוד לשמוע על מה שאת עוברת. כל דימום בהיריון/ בהמתנה לבטא מלחיץ מאוד, אם כי לא כל דימום מבשר רעות. זה יכול להיות דימום השתרשות, דימום שקשור ליחסי המין (זה קורה לא מעט, אם כי בדרך כלל לא דימום חזק), או אפילו דימום ממקור שהרופאים לא מבינים. ארבעה ימים אחרי החזרת בלסטוציסטים זה איזה יום מהשאיבה? אם זה כתשעה ימים אחרי השאיבה זה גם יכול להיות מחזור מוקדם, חו"ח, אבל זה אומר שהתמיכה שלך לא מספיקה וחשוב מאוד לדעת את זה לפעם הבאה. אז גם אם הרופא שלך בחו"ל הייתי ניגשת לבדיקה. מקווה מאוד שתחזרי לשמח אותנו עם בשורות מצוינות עוד כמה ימים. וזה בהחלט בהחלט עוד יכול להיות

02/07/2014 | 00:00 | מאת: דניאלה

הי קרן, אני 10 ימים אחרי השאיבה. זה לגמרי דימום של וסת. אמרו לי במרפאה להמשיך את התמיכה אבל זה נראה לי חסר תכלית. לאיזו בדיקה את מתכוונת מבחינת קבלת התמיכה? בדיקת דם שבודקת פרוגרסטרון? אולי אברר מחר ואלך לעשות... תודה רבה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה