בנות תמיכה בבקשה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

29/06/2014 | 17:03 | מאת: שירן

אני 14 יום מהשאיבה 11 יום מההחזרה.... הרופא הורה לי לעשות בדיקה ב2/7 דהיינו 14 יום מההחזרה, מחר יהיה היום ה12 להחזרה מניחה שאוכל לעשות בדיקה ביתית אבל ככ אבל ככ פוחדת .... וגם לא נראה לי שאוכל אחכ להתמודד במקרה של כישלון בעבודה ומחר יום קשה יחסית ... אז לדחות למחר אחרי העבודה ולא היום נכון? אוף מה אפשר לעשות חוץ מלהתפלל....

01/07/2014 | 11:06 | מאת: מטופל"שית

אני לא ממליצה לך לעשות בדיקה ביתית ולחכות לבדיקת הדם :) אני יכולה להגיד לך שאחרי ההפריה האחרונה שלי היינו בסופ"ש באילת בזמן של בדיקת הבטא...הייתי ככ סקרנית שקניתי בדיקה ביתית. התאכזבתי מאד לראות תשובה שלילית וכמובן שזה הרס לי את כל הסופ"ש :( כשלא קיבלתי עד ראשון הלכתי לעשות בדיקת דם כמתחייב כדי לסיים את התמיכה והפרוטוקול....נחשי מה - גיליתי שאני בהריון והיום אני כבר בשבוע 37 מחכה ומצפה ללידה הקרבה :) אז אני יודעת שזה קשה...בבקשה חכי עוד קצת ועשי בדיקת דם! זה הכי נכון והכי כדאי...ונתמודד עם התוצאות לכשיגיעו. מחזיקה לך אצבעות ומחכה בקוצר רוח לעדכון :)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה