היי נועה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

16/06/2014 | 11:34 | מאת: מיטל

מה נשמע ? אצלי הכל בסדר צריכה לחפש רופא לסקירה מאוחרת אבל לא יודעת למי ללכת אולי את מכירה רופא שעושה סקירה מאוחרת

17/06/2014 | 10:45 | מאת: קרן

מיטל יקירתי, אמנם מדיניות הפורום היא לא להמליץ על רופאים, אבל עברת כל כך הרבה עד לרגע הזה שנשמח לעזור לך גם כאן. מקסימום תכתבי כאן את המייל שלך ונכתוב לך בפרטי. קצת הכוונה: את מחפשת רופא פרטי (סקירה פרטית עולה כ-2000 שקל) או אחד שעובד עם קופות החולים? ואם כן, באיזו קופה את? יש סיבה לבדיקה מדוקדקת במיוחד מאחד המומחים הגדולים (משהו לא ברור בבדיקה קודמת חלילה), או שהכל נראה תקין בע"ה? באיזה שבוע את? אצל מי עשית את הסקירה המוקדמת? ואצל מי את עושה את כל מעקב ההיריון?

17/06/2014 | 16:09 | מאת: מיטל

אני מחפשת רופא פרטי שעושה סקירה מאוחרת אני בקופת חולים כללית והסקירה שהם עושים ממש בסיסית כוללת רק חמישה איברים עדיף שהרופא יהיה מאיזור ת"א והמרכז ולא יקרן

18/06/2014 | 08:24 | מאת: קרן

אין לכללית רופאים בהסדר לבדיקות האלה כמו שיש למכבי? במכבי יש רשימת רופאים חיצוניים שעושים את הבדיקות במרפאות שלהם והמטופלת משלמת רק כמה מאות שקלים. אלה לא השמות הכי הכי גדולים בשוק אבל בהחלט רופאים בכירים ומנוסים. אם אין לך אופציה כזאת ואת הולכת באופן פרטי אני הייתי ממליצה לך על פרופ' צלאל. הוא אחד הכי גדולים בתחום, ואיש מקסים. עשיתי אצלו את שתי הסקירות, ובהיריון הקודם גם מי שפיר (הפעם ויתרתי על מי השפיר). הבדיקה אצלו עולה 2,000 ומשהו שקל, אבל ממה שאני ראיתי ההבדל בין המחירים לא גדול, ואם כבר פרטי אני בעד ללכת לאחד השמות הכי גדולים. שיהיה בהצלחה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה