חדשה בפורום

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

15/06/2014 | 05:17 | מאת: שרית

הי לכוולן, חדשה בפורום אך לא בטיפולים...:( 3 שנים מנסים להיכנס להיריון. אחרי 5 הזרעות החלטנו לפנות ל-IVF, אחרי החזרת עובר עם ציפיות עד השמיים להיריון בדיקת בטא היתה שלילית וקיבלתי מחזור. חייבת להודות שאני שבורה ומוצפת מאד!!! הרופא ממליץ על החזרת מוקפא... האם כדאי להמתין או להמשיך להחזרה נוספת??? אשמח לתגובתכן

20/06/2014 | 18:26 | מאת: נועה

שלום שרית, קודם כל מצטערת מאד מאד לשמוע על השלילי. 3 שנות נסיונות זה לא פשוט בכלל. אני תמיד בעד החזרת עוברים קפואים, בעיקר בחודש בו צריך להמתין בכל מקרה לפני טיפול אקטיבי נוסף. שיהיה בהצלחה גדולה!

22/06/2014 | 14:30 | מאת: מטופל"שית

מקווים שהשהות שלך איתנו בדרך להצלחה תהיה קצרה ככל שניתן. אני אשמח לשמוע ממך קצת פרטים על הסיבה שבגינה אתם מטופלים ומה הפרוטוקול שעשיתם עד כה ... בהחזרה מוקפאים יש יתרונות וחסרונות השאלה היא כמובן יחסית לכל התהליך שאת עוברת. מסכימה עם נועה שזה עדיף על כלום בחודש שבו צריך להמתין ...השאלה מה הכיוון של הרופא שלך - מה הוא ממליץ לך לעשות ומה הסיבה?

22/06/2014 | 18:28 | מאת: שרית

הי, תודה על התיחסותך...:) אי פוריות בשל וריקוצל של בעלי, ספירת זרע נמוכה... לפני חודשיים עבר ניתוח לתיקון וריקוצל. כמו שכתבתי עשינו 5 הזרעות, שאיבה שבסופה היו 8 עוברים. החזרה של עובר אחד שלא נקלט... והרופא ממליץ על החזרה נוספת. האמת היא שאני ממש נישברתי כשקיבלתי את התשובה השלילית האחרונה... קשה לי וגם כל הסביבה שלי והמשפחה בהיריון... וכמובן שהזריקות והכדורים גרמו לנפיחות בבטן ויש שאלות האם אני בהיריון וכו'....מה שמקשה עוד יותר את ההתמודדות... מקווה לטוב לכוולנו.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה