הנחיות אחרי החזרה ?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

29/05/2014 | 17:04 | מאת: קרני

מישהי יודעת מה הנחיות אחרי החזרה כמה ימים אסור להרים ולהתאמץ

29/05/2014 | 18:35 | מאת: קרן

אבל רוב הרופאים כיום טוענים שאין שום יתרון במנוחה אחרי החזרה מבחינת שיעורי הקליטה. הרופאה שלי מהמיעוט שדוגל במנוחה "כמה שיותר" לדבריה, ביומיים-שלושה שאחרי. יכולה להגיד לך שהיו מחזורים שבהם נחתי ממש, כאלה שבהם קצת נחתי וכאלה שבכלל בכלל לא (והתרוצצתי אחרי ילד בן שנה וחצי), ולא ראיתי הבדל מבחינת הקליטה. אני מבינה מהשאלה שאת אחרי החזרה? שיהיה המון בהצלחה! מחזיקה לך אצבעות

05/06/2014 | 19:00 | מאת: מטופל"שית

איך הרופא שלי אמר זכה לא הזמן לנקות לפסח ;-) קצת תרופות סבתא - מלא מים, לאכול סלק ולהתנהג כאילו את בהריון ;-) בהצלחה! מחכות לעדכונים

15/06/2014 | 05:03 | מאת: שרי

לי אמר שבוע.... בהצלחה ובשורות טובות

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה