מצטרפת לסירה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

27/05/2014 | 16:22 | מאת: אחת

היי בנות, חדשה כאן, חדשה גם בעניין הטיפולים. אני אחרי הזרעה ראשונה (שבוע), מרגישה מיליון ואחד תחושות - פיזיות ונפשיות כאחד. אני קצת מרגישה תחושות של היריון (לפי מה שחברות מספרות, כמובן לא מניסיון אישי) - נפיחות בבטן (כאילו השמנתי 3 קילו! ונראה כאילו רואים בטן גם כלפי חוץ), כאבים בבטן תחתונה, חולשה וקצת בחילות. נורמלי? תודה לכן שאתן פה. זה עוזר...

05/06/2014 | 19:04 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה לסירה שלנו... כאן נעים וחמים. מאחלת לך שהייה קצרה במחוזות טיפולי הפריון. מה שאת מרגישה נורמאלי לחלוטין... אומנם כל אחת מקבלת את זה אחרת אבל התופעות שאת מתארת בהחלט נורמאליות. כל מה שיש זה לקחת נשימה עמוקה! לא להניח הנחות! לא להישאב למחשבות של אם כן ואם לא ופשוט לנסות לקבל ולהכיל כמה שיותר... בהצלחה! מחכים לעדכונים

07/06/2014 | 13:09 | מאת: אחת

היי מטופל"שית, אני חושבת שהעצה של "לא להישאב למחשבות של יום כן-יום לא" היא הכי חשובה, וגם הכי קשה לביצוע... אני במתח, אפילו לא יודעת מה רוצה שתהיה התוצאה כדי להתמודד עם התחושות שלי. מבטיחה לעדכן...

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה