היי נועה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

20/05/2014 | 10:57 | מאת: מיטל

מה נשמע ? הכל בסדר? אצלי הכל בסדר עשיתי שקיפות עורפית הבדיקה יצאה בסדר גמור אתמול עשיתי סקירה מוקדמת וראו את כל האיברים של העובר הכל מצוין אצלו והרופא היה ממש נחמד וסבלני ועבר איבר איבר אצל העובר היה ממש יסודי וגילה לנו שזה בן ולא בת שזה דיי שימח את בעלי ואני ויתרתי על הרעיון שזו בת אולי פעם הבאה זו תהייה בת ולמרות מה שאמרו לי בנתיים לא עליתי הרבה במשקל ולא הקאתי אפילו פעם אחת מה שכן יש לי מלא גלי חום חוץ מזה הכל בסדר

21/05/2014 | 09:08 | מאת: נועה

תודה על העדכונים, מאד מחמם את הלב, שמחה בשבילכם!! שיהיה המשך רגוע, נעים, בריא ויסתיים במועדו בידיים מלאות :-)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה