עזרה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

10/05/2014 | 19:03 | מאת: קרני

אני רוצה לעשות פרוטוקול ללא הורמונים והרופא המליץ על פרוטוקול חצי טבעי שנותנים לזקיק לגדול ואז מוסיפים הורמונים מישהי עשתה כזה דבר ?וכמה הורמונים קיבלה ומאיזה יום

10/05/2014 | 22:33 | מאת: בלינקי

היי קרני, אני עברתי פרוטוקול כזה אבל אני ממש לא חושבת שזה לעניין להגיד לך כמה הורמונים קיבלתי ומאיזה יום מכיוון שזה כל כך אישי..כל אחת והגוף שלה ואיך שהוא מגיב וכל רופא עם הדרך עבודה שלו..יכולה להגיד שזו עוד דרך/שיטה...בהצלחה רבה:-)

11/05/2014 | 20:58 | מאת: קרן

לא אני, אבל חברה טובה מאוד שלי, שהגוף שלה הגיב רע להורמונים עד כדי כך שהרופא רמז לה שאולי תזדקק לתרומת ביצית, עשתה כמה מחזורים כאלה, שבהם קיבלה מינון הורמונים נמוך יחסית (מנופור וצטרוטייד) במשך כמה ימים עד לביוץ. מהטיפול האחרון הזה יש לה היום - לא להאמין - תאומים מתוקים להפליא. שיהיה המון בהצלחה

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה