צריכה עזרה דחוף;(

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

26/04/2014 | 15:28 | מאת: שי לי

שלום לכולן אני בדרכי לעבור הזרעות ממש קרבה למטרה עשיתי את כל הבדיקות ודרכי לשם התקצרה ואני די קרובה להתחיל הזרעות ... אבל ישלי בעיה אני בותלה לא שכבתי עם גברים אני לסבית שאוהבת ונמשכת רק לנשים ועניין החדירה אצלי לא היה אהוד.בכלל אפשר.להגיד האם מישהי חוותה את אותו הדבר שהיתה אמורה לעשות הזרעות והיא בתולה ?? אני חייבת עזרה;( מה אוכל לעשות כדי לא להרגיש? האם יש חומר/זריקה/ משחה שיכולה להרדים לי את האזור כאשר אני עןברת את הטיפול?? אני אשמח לעזרה :( תודה רבה מאד לכולכן !!

27/04/2014 | 12:35 | מאת: מטופל"שית

אני מבינה לגמרי את החששות שלך, יחד עם זאת חייבת להרגיע אותך ולומר לך שהזרעה היא תהליך יחסית פשוט ולא מכאיב והאמת הוא די רחוק מלהידמות ל'חדירה'. מדובר על צינורית דקה (יותר דקה מקשית שתיה) שנכנסת לנרתיק (בקושי מרגישים אותה) ... האמיני לי שהבדיקה שעושים בדר"כ אצל רופא נשים עם המכשיר שפותח את השפתיים התחתונות פחות נעימה :) שיהיה המון המון בהצלחה!!!

27/04/2014 | 22:11 | מאת: שי לי

הצלחת לעודד אותי באמת ... :))

03/05/2014 | 19:20 | מאת: מטופל"שית

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה