הריון?

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

24/04/2014 | 17:02 | מאת: מירי

היי לכולן? אני בטיפולי פוריות כבר חצי שנה, החודש עשיתי הזרעה אשונה לאחר שנטלתי איקוקלמין וביום ה12 של המחזור זריקת אוביטרל, ביום ה13 של המחזור ביצעתי הזרעה, היום 14 ימים אחרי עשיתי בדיקת הריון (אני עדיין לא באיחור של מחזר, אמור להגיע ביום שני הקרוב) התשובה יצאה 7> למה הכוונה?, כתוב באתר של הכללית שנמוך מחמש זה שלילי, אודה לתשובתכן:) מירי

25/04/2014 | 06:52 | מאת: שיר

27/04/2014 | 12:41 | מאת: מטופל"שית

אני יודעת שפחות מ-10 זה שלילי... בכל מקרה האם עשית בדיקת דם נוספת?

28/04/2014 | 10:38 | מאת: מירי

האמת שלא עשיתי, כי הבנתי שזה הכן שלישי, למרות שעדיין לא קיבלתי מחזור החודש, כי אני אחרי תמיכה של נרות אוטרוגסטן, סביר להניח שיום יומיים זה יגיע....מקווה לפעם הבאה בע"ה, תודה שוב מירי

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה