חדשה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

20/04/2014 | 17:24 | מאת: פרח

שלום לכולן לאחר לבטים, החלטתי גם אני להצטרף. אני בת 37 לאחר הפלות מכל הסוגים שמתפרסים על פני שנים, כולל נסיון הפריה אחד שנכשל. התחושות הן קשות, המון כעס, מרמור, אשמה וקנאה ולעיתים רצון לברוח מהכל, להוסיף על כך שישנה הסביבה הלא רגישה בלשון המעטה. אני אישית, ניתקתי קשרים רבים והתרחקתי ומעדיפה להיות כמה שיותר רחוקה ממראות ודיבורים הקשורים בהריון ולידה. מנגד ישנן הפעמים בהן, אני חושבת גם על כל האופציות הנוספות ושואלת את עצמי אם ניתן להיות מאושרת גם בדרך אחרת... הייתי מאד רוצה לדעת אם ישנה קבוצת תמיכה במחיר הוגן, (כי לצערי, זה עוד מקום שנפתח לפריצות וניצול). איני מוצאת לנכון לשתף את סביבתי, איני רוצה שירחמו עליי, קצתי במשפטים ומילים צובטות (גם אם לא ממש התכוונו) ומהצעות ועצות. ואני מניחה כי רק מי שעוברת זאת מסוגלת להבין. מאד מעוניינת לשמוע ולהשמיע חג שמח!

25/04/2014 | 15:52 | מאת: דלית

אני מכירה קבוצת תמיכה בירושלים. יכול להתאים? ואגב, תחושותייך מאוד מוכרות ומאוד לגיטימיות... כולנו עוברות זאת. חיבוק!

25/04/2014 | 16:11 | מאת: פרח

לצערי לא מתאים. מקריאה בפורומים אני מבינה שתחושותיי אינן חריגות. בכל אופן לומדים להתמודד, כל אחת בדרכה. יש ימים קלים יותר ויש שממש לא..

25/04/2014 | 21:36 | מאת: דניאלה

נסי לפנות למרפאת חווה בתל השומר, יש שם טיפול ללא תשלום, פרטני וקבוצתי למטופלות פוריות ואובדני הריון. טופלתי שם לאחר 6 הפלות שעברתי, עזר לי המון. שולחת לך חיבוק גדול.

25/04/2014 | 22:26 | מאת: פרח

27/04/2014 | 12:45 | מאת: מטופל"שית

ברוכה הבאה לבית החם שלנו :) אנחנו בהחלט מבינות אותך! וכל אחת מאיתנו עברה דברים דומים / מקבילים לשלך ויכולה להבין את כל נבכי הנפש שלך... פה תוכלי למצוא תמיד אוזן קשבת וחיבוק וירטואלי הכי מחמם ואוהב שיש. אם בא לך לשתף קצת על הדרך שעברת נשמח להקשיב, אם בא לך לבכות קצת נשמח לך לכעוס אנחנו נבין...בקיצור אנחנו כאן בשבילך :) לגבי קבוצה ספציפית - לצערי אינני מכירה. אך בטוחה שיש המון דווקא ללא עלות או דרך קופות החולים או דרך מרפאות הפוריות. שיהיה המשך יום מקסים,

27/04/2014 | 20:32 | מאת: פרח

אבדוק עם העו"ס של המקום בו אני מטופלת. בשלב הזה אני לפני הזרקות. בכוונתי לבצע זאת על ידי אחות בלבד. מישהי יודעת להגיד לי בבירור מה בנוגע לאחסון התרופות והתניידות איתן. מדובר במנופור ודקפפטיל.. בהצלחה לכולן!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה