גם אני סובלת מהתקפי חרדה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

19/04/2014 | 16:24 | מאת: קרן

אני די משוכנעת שיש קשר.. משהו כמו שעה וחצי אחרי הזרקה אני מתחילה להרגיש לחץ בחזה ודפיקות לב עם פחד נוראי שמשהו קורה לי . גם אני לא הכרתי משהו דומה לפני הטיפולים... חבל שרופאים לא מודעים לזה ולא מסבירים לנו שזה יכול לקרות כי אז היה יותר קל להתמודד עם זה .. באופן כללי אני ממש מזדהה עם מה שכתבתן ומרגישה שכל כולי יצאתי מאיזון פיזי וריגשי

19/04/2014 | 16:26 | מאת: קרן

וזה נכתב במקום הלא נכון חח

19/04/2014 | 16:26 | מאת: קרן

וזה נכתב במקום הלא נכון חח

20/04/2014 | 11:03 | מאת: קרני

בתור אחת שעברה התקף חרדה תדעי שלא קורה מזה שום דבר.זה סבבים של 20 דקות וזה עובר .אל תלחצי תנשמי עמוק .גם לי זה קרה מההורמונים .תעשי דיקור זה ממש עוזר !!!!! שהיה חג שמח

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה