בנות יקרות כל כך!

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

13/04/2014 | 22:09 | מאת: נועה

אני רוצה לאחל לכל אחת ואחת מכן - חג שמח באמת. גם אם הדרך מתפתלת ואתן לא רואות את האור בסופה, גם אם כל מה שבא לכן זה להבלע באדמה בדיוק בדיוק בימים האלו של חג ומשפחתולוגיה, גם אם כולם שואלים - נו מתי תורך? ומתי תחליטי כבר לעשות ילדים? וגם אם כל מה שעושים זה לנעוץ בבטן שלך מבטים. נסו להשיל מעליכן את כל ה"רעש" מסביב, חפשו ואספו כל טוב שיש מסביבכן, ומאחלת לכן מכל ליבי שבקרוב קרוב תתגשמנה כל משאלות ליבכן. מי יתן ותצאנה מעבדות הטיפולים ל"חירות/עבדות" הילדים :-) חג שמח יקירות!

14/04/2014 | 10:51 | מאת: מיטל

חג פסח שמח וכשר לכולם

17/04/2014 | 13:53 | מאת: תודה על מילות העידוד

זה קטע אחר לגמרי פתאום לשמוע (יותר נכון לקרוא) שכולנו ממש באותה סירה אמן! שזה יהיה חג שיביא אותנו לגאולה הפרטית והכללית של כל אחת מאיתנו עם תינוקות מתוקים בריאים מתוך הריון תקין ושמח

20/04/2014 | 15:25 | מאת: מטופל"שית

חג חרות שמח! מי ייתן וכל אחת מאיתנו תזכה השנה ל'חרות' האישית שלה - המקצועית, הכלכלית, הזוגית, המשפחתית וכמובן שנזכה שנה הבאה לארח שולחן חג גדול יותר בתוספת כמה זעטוטים קטנים :)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה