היי נועה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

06/04/2014 | 18:41 | מאת: מיטל

מה נשמע אצלי הכל בסדר היום אחרי שבוע ארוך של כאבים והפרשות העובר היותר קטן זה שהיה בלי דופק נפל לשירותים הרופא שלי אמר שזה טוב ועכשיו יהיה לעובר השני שמתפתח כמו שצריך יותר מקום לגדול

08/04/2014 | 10:06 | מאת: קרן

מיטל יקירתי, זאת נשמעת חוויה בהחלט לא נעימה, אבל אני מסכימה עם הרופא שזה טוב שזה מאחורייך כבר. מאחלת לך המשך היריון תקין, ארוך ומשעמם. תזכירי לי באיזה שבוע את כבר? 9 בערך?

12/04/2014 | 22:24 | מאת: נועה

שבוע טוב, מקווה שעכשיו את כבר מרגישה הרבה יותר טוב. בדיעבד, אחרי שגם אני חוויתי בדיוק אותו דבר, היה מקום קטן בלב שדווקא שמחתי שנשארתי עם אחת בבטן... העיקר שהכל ימשיך תקין ובריא ויסתיים במועדו בידיים מלאות. שיהיה לך חג שמח יקירה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה