דר ברקוביץ אריה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

06/04/2014 | 16:20 | מאת: שירה

מישהי פה יודעת אם הוא עושה הזרעות עם הרדמה מקומית לבחורה שהיא עדיין לא שכבה עם גבר ועודנה בתולה ?

06/04/2014 | 16:52 | מאת: שירה

שכחתי לציין שמחר יש לי בדיקוצ גנטיות... לאן אני אמורה לפנות לאחר מכן ? לאיזה בנק זרע מומלץ לפנות? אני חשבתי ללכת לקריובנק... הם עובדים עם לאומית?

08/04/2014 | 10:24 | מאת: קרן

מאחלת לך הצלחה גדולה ומהירה בניסיון להרות. לשאלתך הספציפית אין לי לצערי מושג, אבל נראה לי שהכי פשוט להרים טלפון ולשאול אותו. גם לגבי בנק הזרע הייתי מתייעצת איתו. אלי מישהי מהבנות האחרות כאן יודעת לענות. וחוץ מזה, אני מציעה לך לחפש פורום של נשים חד-הוריות, שבוודאי יש להן יותר מידע בשאלות האלה. בהצלחה!

08/04/2014 | 12:27 | מאת: היי

אני יודעת שיש אפשרות לעשות החזרת עוברים עם הרדמה כשאני ביקשתי בהזרעה לעשות הרדמה הבנתי שזה לא אפשרי

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה