חדשה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

06/04/2014 | 14:51 | מאת: שמחה

שלום לכולן, תמיד חשבתי לעצמי מה תמיכה? יאללה תעשי מה שצריך וזהו... :-( אני בת 34 ואנחנו בטיפולים בגלל מיעוט זרע... עשיתי 2 IVF במחזור טבעי כי לא רציתי להעמיס על עצמי הורמונים כשלכאורה יש לי ברוך השם כל חודש ביצית... בפעם השלישית החלטתי כן להתחיל עם קצת הורמונים.... עברתי שאיבה (ללא הרדמה) דקרו ודקרו והוציאו 2 ביציות עברה לה השבת וכולי במתח ואז מתקשרים ומודיעים לי שרק ביצית אחת הופרתה :( אמרתי אוי...אוקיי וכמה תאים יש לשניה? 2 . איזה באסה!!!! אני זוכרת שבפעם הראשונה היה עובר עם 4 ולא הצליח....אז 2 תאים? כעבור יומיים? היא אמרה שאמורים להיות 4 :( כנראה התרגלתי ל"לוקסוס" הזה שזה בכלל לא שאלה אם זה מצליח או לא ...בשלב ההחזרה או השאיבה שמעתן על מקרים שבהן עובר עלה יפה גם הוא בן 2 תאים?? קראתי איפשהוא שזה מסוכן שמחזירים עובר כזה אז צריך לוודא שאין עוד אחד בחצוצרה... בקיצור באסה תודה

08/04/2014 | 10:27 | מאת: קרן

שמחה, מצטערת לשמוע על התקופה הקשה שעוברת עלייך, אבל בטיפולי פוריות באמת שאין חוקים, ולפעמים הטיפולים הכי גרועים על הנייר מצליחים, והכי "טובים" לא. אז אין ברירה אלא להמשיך להיות אופטימיים. ואם חלילה לא יצליח הפעם, לאגור את כל הכוחות לעוד טיפול מנצח אחד

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה