זקוקה מאוד לעדוד

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

02/04/2014 | 11:41 | מאת: ירדן

שלום לכן. עברתי הרבה.גם אכזבות.גם עובר שהפסיק להתפתח. הוחזר לי עובר תקין.לוקחת תמיכה הורמונלית.עוד מספר ימים בדיקת בטא.למודת אכזבות.די לבד בתהליך. מאיפה לוקחים כח לפתוח אחכ את המחשב ולראות את התשובה.אני כעת לא מרגישה דבר שמעיד על הריון. נחתי כמה ימים בבית אחרי החזרה.אחרי כמה ימים יצאתי לקניות במרכול-חייבים לא? שהתכופפתי לשקיות המוצרים-שלא נחשבים כבדים כל פעם הרגשתי כאב והתכווצות.אולי הרסתי משהו שניסה להקלט. ההמתנה קשה וגם התופעות מההרמונים מאוד לא סימפטיות.תודה על כל עידוד.הענין הוא שאם משהו לא יצא כבר אין כח להמשיך בעוד סבבים.

03/04/2014 | 10:59 | מאת: מטופל"שית

הגעת למקום הנכון! פה תמצאי ים של תמיכה... כולנו פה חווינו אכזבות במהלך הדרך וחלק לא מבוטל מאיתנו חווה גם הצלחות מאד משמחות. הדרך בטיפולי הפוריות בהחלט לא קלה יחד עם זאת מחכה בסופה מתנה מופלאה. אז צריך לנשום עמוק ולהבין שאין לנו מקום להרים ידיים כי זו בהחלט 'המשימה' של חיינו ובתור מישהי שניצחה פעם אחת ובדרך לניצחון השני שלה אני יכולה להעיד שזה שווה כל רגע. לגבי התחושות הפיזיות....אני יכולה להגיד לך שהיום אני בשבוע 24 עם בת קטנה בבטן מטיפול ששלושה ימים אחרי ההחזרה נכנסו בי באוטו בעוצמה וגם אני הייתי בטוחה שהלך הטיפול ותראי איזו הפתעה:) לא לאבד תקווה! נשמח לשמוע עליך קצת, בת כמה? מה הסיבה לטיפולים ? כמה סבבים כבר עשית? וכל דבר שבא לך לשתף :)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה