בעית פרוגסטרון אחרי החזרה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

30/03/2014 | 18:48 | מאת: ירדן

בנות יקרות.אחרי שנה לא קלה. אבדן הריון.... אחכ 7 סיבובי הזרעות ללא הצלחה.כעת ivf .היה עובר יפה.שלושה ימים אחרי השאיבה היתה החזרה. ארבעה ימים אחכ שבדקתי פרוגסטרון היה 37. המשכתי עם תמיכה .גופנית קשה לי מאוד מאוד עם הורמונים. לוקחת סינרל ואנדומיטרין. לא חיה....אבל השביל המטרה הכל.היום בדיוק שבוע אחרי החזרה ירד הפרוגסטרון ל-27 למרות שלא שיניתי את מינון התמיכה.האם בא הקץ על סבב כה מאמץ זה? הגוף כבר לא מסוגל לקבל יותר הורמונים.האם זה קשור להתכוצויות שחשתי ברחם לפני כמה ימים. זקוקה מאוד לעידוד שלכן.בתודה ובהצלחה לכל מי שנמצאת במסע הקשה הזה....

01/04/2014 | 23:21 | מאת: נועה

האם יש לך בעיה ידועה של צניחת פרוגסטרון? אני לא מבינה במספרים של כמה צריך להיות או לא להיות. בד"כ לא בודקים את הפרוג' אלא אם יש בעיה ידועה מראש. שום קץ לא הגיע עד בדיקת הבטא. רק בטא להריון תכריע אם יש הריון או לא. נסי לא לקשור תחושות כמו התכווצויות כמאשרות או שוללות הריון. אני יודעת שבימים כאלו כל מה שרוצים זה לחפש סימנים... אבל... סבלנות. מילה ארורה, אבל צריך אותה בהרבה קילוגרמים. בהצלחה!!!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה