מבקשת עזרה בעניין "הסכם בעניין פעולות פוריות"

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

26/03/2014 | 18:59 | מאת: פונצ

שלום לכולן, אני ובן זוגי אמורים להתחיל טיפולי IVF נאמר לנו שמכיוון שאיננו נשואים עלינו לגשת לעורך דין ולחתום על "הסכם בעניין פעולות פוריות". פנינו לעורך דין והוא מבקש עבור הסכם זה 3,000 ש"ח וזה עוד לאחר הנחה מכיוון שאנו מתגוררים באותו יישוב. האם מישהי מכירה/חתמה/שמעה על הסכם זה? האם למישהי יש המלצה דרך מי או היכן ניתן לחתום על מסמך זה בלי לפשוט את הרגל? המסמך הזה זה הדבר שמעקב מבעדנו להתחיל כעת טיפולים. אני בת 40, כך שכל עיכוב כזה ממש מבאס ומיותר אנא עיזרו תודה

01/04/2014 | 23:29 | מאת: נועה

גם אני לפני הטיפולים לילד הראשון היינו צריכים לחתום על הסכם, לא זוכרת כמה לקח העו"ד, אבל זה היה הכרחי כדי לאשר טיפולים... אני לא מכירה עו"ד כך שלא יכולה לעזור, אבל נסי למצוא דרך חברים מישהו שיסכים לחתום בפחות... בהצלחה גדולה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה