התייעצות

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

23/03/2014 | 13:31 | מאת: קרני

התחלתי סבב חדש והפעם אני סובלת מכאבים כמו מחזור נישהי סבלה כאבים במהלך הזריקות אף פעם לא היו לי כאבי מחזור

24/03/2014 | 10:02 | מאת: מטופל"שית

קודם כל - בהצלחה! מחזיקה לך אצבעות שזה הסבב המנצח שלך! איפה את בפרוטוקול? האם העלו לך את המינון הפעם או שינו את התרופות? באופן כללי הגוף יכול להגיב קצת אחרת בין מחזור טיפול אחד לאחר. גם לי היה מחזור טיפול שממש הרגשתי את כאבי הביוץ כמו שצריך ואחכ את כאבי המחזור. צריך להיות עם יד על הדופק שאין גירוי יתר בשחלות. האם את כבר יודעת כמה ביציות יש? האם זה יותר / פחות מבדר"כ? הכי חשוב לשתות מלא מים!!! זה בערך הדבר היחיד שעזר לי לכאבים :)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה