מה עכשיו????

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

18/03/2014 | 20:45 | מאת: irle

אז קיבלתי מחזור... אחרי החזרה (לא מוקפאים)... ביום ראשון היה היום הראשון של המחזור... נשארו מוקפאים... הרופא אמר לקבוע אליו פגישה רק ביום ראשון הבא...כלומר ביום ב8 למחזור שלי... זה לא בעיה נכון? עדין יחזירו מוקפאים בחודש הזה נכון? (אני אציין שאנחנו לא מוסברים.. יש ביוץ קבוע יש מחזור קבוע הכל "בסדר" רק שאין ילדים...אז כנראה לא בסדר .. ) אז איך זה עובד, זה בסדר להיפגש ביום ה8 למחזור???? טנקס

19/03/2014 | 19:05 | מאת: קרן

היי אירלה, לצערי אין לי ניסיון במוקפאים כי מעולם לא היו לי כאלה, אבל אם הכוונה להחזיר אותם על בסיס מחזור טבעי, והמחזורים שלך באורך רגיל פחות או יותר אז לא צריכה להיות בעיה עם תור ביום השמיני, נדמה לי. בהנחה שהביוץ שלך סביב יום 12-14, והעוברים בני כמה ימים, ההחזרה בכל מקרה צריכה להיות סביב יום 14-18. מקווה שאני לא טועה ומטעה. למטופלשית היו לדעתי מוקפאים בכמה סבבים, אז אני מקווה שתוכל לענות לך בביטחון רב יותר. בהצלחה!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה