מיואשת....

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

18/03/2014 | 17:48 | מאת: צהלה

אתמול שוב קבלתי שלילי אחרי טיפול עשירי אין לי כח יותר!!! לא פזי ולא נפשי

19/03/2014 | 19:07 | מאת: קרן

צהלה יקרה, מצטערת מאוד לשמוע, ומבינה את האכזבה והייאוש, אבל צריך לדעת להתעלות מעליהם ולהמשיך הלאה. רוצה לספר לנו קצת על עצמך? בת כמה? מה הרקע לטיפולים וכו'? רק אם בא לך כמובן

31/03/2014 | 16:25 | מאת: ירדן

אני ככ מבינה אותך.גם אני עןברת יסורים.איני יודעת בת כמה את.מה הרופא המטפל הציע לך.האם המחיר הנפשי והפיזי שעוברים שווה את זה. אני שבוע לפני בטא.מפחדת לבדוק.מפחדת להתאכזב שןב.המסע היה מפרך הפעם.לגוף קשה מאןד עם התמיכה ההורמונלית.אם יש לך על מי להרכין ראש לבכות וקצת להשען ןלקבל אנרגיות הנחמי בזה.החיים באמת מאכזבים לפעמים.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה