אוףףףף לא יודעת כבר

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

16/03/2014 | 20:48 | מאת: irle

קצת עלי.. לא מוסברים.. מנסים שנה וחצי במהלכם 4 הזרעות עם זריקות , ועכשיו הפריה ראשונה.. 17 ביציות רק עשר הופרו... הוחזרו 2..לוקחת איזה כדור וגינאלי כזה- תמיכה... מחר הבטא.. הבעיה היא שכבר ביום שישי היו לי כאבי בטן נוראיים.. עם טיפה דימום ורדרד.. אחר כך בשבת, שוב פעם דימום קל... ורדרד , ואז עובר.. אבל היום בבוקר דימום חזק, אדום כבר.. ושוב פעם עבר.. אז ברר שכולה לחכות עד מחר וזה.. אבל באמת מעניין אותי - נכון שזה בגלל התמיכה? היא בעצם זאת ש"מעכבת" את המחזור בעצם? כלומר מחר כשהבטא תהיה גרועה, יגידו לי להפסיק ואז יבוא המחזור? אוף מה עושים

16/03/2014 | 21:07 | מאת: בלינקי

לא יודעת מה זה אומר והכי טוב שתשאלי רק את הרופא שלך...אני יכולה להגיד לך שאצלי (שלצערי הרב יש לי כבר "וותק" ב-IVF), הרבה פעמים המחזור מגיע יום-יומיים לפני ה-12 יום של בדיקת הבטא, בזמן שאני לוקחת את התמיכות למיניהן...אז אצלי התמיכות לא מעכבות שום דבר...:-) אני גם לא בטוחה שלרופאים יש תשובות לכל דבר...נפלאות גוף האדם...בהצלחה בכל מקרה!

17/03/2014 | 09:19 | מאת: מטופל"שית

באמת שאין חוקים! קחי אותי לדוגמא... אף פעם לא איחר לי המחזור בגלל התמיכה ובפעם האחרונה אחרי ה-IVF הייתי באילת בתאריך של בדיקת הדם אז הלכתי לעשות בדיקה ביתית והיא יצאה שלילית...הספדתי את הטיפול כמובן והבנתי שכנראה הפעם התמיכה כן עיכבה לי את המחזור, והנה בבדיקת הדם התגלה הריון חביב שנמצא היום בשבוע 22 :) ויש לי חברה מאד טובה שאת ההריון שלה שחוגג שנתיים וחצי היא התחילה מדימומים. אז רגע לנשום...זה יכול להיות מחזור וזה יכול להיות הריון. עוד קצת יקירה ונדע בוודאות. אני מבינה שזה ממש קשה לחכות...אפילו יותר מהזריקות עצמן :) מחזיקות לך אצבעות ומחכות לעדכון!!!

17/03/2014 | 21:49 | מאת: irle

אוף אוף אוף אוף אוף אוף אין הריון אין כלום... בכיתי בבוקר, אחר כך נרגעתי.. מזל שיש בעל תוומך... מה קורה עכשיו? יש לי מוקפאים... והמחזור בעצם התחיל... אז מתי מחזירים מוקפאים??

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה