הדבר האמיתי הגיע וילדתי נסיכה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

12/03/2014 | 00:30 | מאת: ליאת פ

היי בנות יקרות דורה נועה וכל שאר הבנות ביום שלישי ילדתי בשעה טובה וביום שישי השתחרצי הביתה מי שעקבה אחריי יודעת מה עברתי כד שהגעתי לרגע הזה נועה היא נסיכה ואני מטורפת עליה זה דבר מדהים שאי אפשר בחיים לווצר או לחיות בלי זה עכשיו אני מבינה על מה כולן היו מדברות זה דבר בכי טהור והכי מרגש שיש ולכן בנות יקרות אני מאחלת לכן מכל הלב שגם לכן זה יקרה בקרוב גם אני הייתי חסרת אונים אבל אסור להתייאש כי אין דבר העומד בפני הרצון להאמין בסוף זה יקרה ביי וחג פורים שמח לכן אוהבת ליאת פ.

13/03/2014 | 00:51 | מאת: נועה

זו ההודעה המרגשת ביותר בשבילי שקראתי ב 7 שנותי בפורום. יודעת כמה עברת. יודעת כמה מרגש היום הזה. כל כך מאושרת בשבילכם ששום מילה שאכתוב לא תמצה את תחושותי. לפני כמה ימים כתבתי לך למטה שואלת מה קורה כי תיארתי לי שהזמן קרב. אהובה, תגדלי אותה באושר גדול, נשמי אותה כל יום כל היום. כל כך כל כך מגיע לך לזכות באוצר הזה. תודה שבאת לעדכן. השמפניה מחר תפתח. חג שמח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

13/03/2014 | 11:24 | מאת: קרן

כל כך מאושרת בשבילך! איזה הורים יהיו לנסיכה הזאת!! גדלו אותה בנחת ובאושר רב. אלוהים יודע כמה שזה מגיע לכם :-)

13/03/2014 | 13:12 | מאת: מטופל"שית

חמודה שלי! שתדעי רק אושר בריאות וים של אהבה! שיהיה מלא נחת, תהני מכל חיוך, מבט, תמימות :)

17/03/2014 | 07:22 | מאת: ג'ן

ואו, כאילו הזמן עצר מלכת רק כדי לחזור ולהביא לכולם אושר. כולכן כאן אך כבר כל כך הרבה בנות עם אושר בידיים!!!! מאושרת בשבילך שזה סוף סוף קרה!!!

17/03/2014 | 09:36 | מאת: מיכל (מהצפון)

ליאת, איזה אושר עצום!!! איך אני כל כך שמחה לשמוע על הולדת הבת!! באמת שאין על בכי של תינוקות, גם כשקשה חייבים לזכור כמה זמן חיכינו שיהיה לנו קשה... אני ממש שמחה לשמוע!! שיהיה בע"ה גידול קל ונעים עם הרבה אושר ושמחה! אוהבת המון, מיכל

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה