היי נועה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

02/03/2014 | 17:15 | מאת: מיטל

ביום שישי עשיתי בדיקת בטא יצא בטא 510 היום עשיתי בטא חוזרת יצא בטא 1113 אני צריכה להמשיך עם חצי אמפולה פרוגסטרון ריטארד ועוד עשרה ימים אולטראסאונד לא יודעת עם כדאי לעשות את זה דרך הקופה או פרטי אצל פאינרו הרופא שלי

02/03/2014 | 20:53 | מאת: שיר

03/03/2014 | 09:47 | מאת: נועה

וואו!!!!!!!!! נשמע מדהים!!! טפו טפו טפו טפו!!! מחזיקה אצבעות שימשיך ויעלה ויסתיים במועדו בידיים מלאות!! אמן!! תעשי א"ס איפה שמרגיש לך הכי בטוח ומדוייק בשבילך. אם זה פרטי - שיהיה פרטי. חיכית לרגע הזה כל כך הרבה.... מתרגשת מאד בשבילך מיטל!!!!!!

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה