Hope& Faith

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

02/03/2014 | 13:10 | מאת: הופ

הי בנות , הבטחתי שאחזור לעדכן , אז ככה הבטא היתה חיובית והכפילה את עצמה יפה . ביום חמישי האחרון היה לי אולטראסאונד ונקלטו שניים. נראו שני שקים יפים וקטנים . בתקווה שהכל ימשיך כמו שצריך . סיפרתי לכן כבר שהטיפול הזה היה טיפול אחרון לחלוטין לפני שאנחנו מוותרים . אבל הייתי אצל נטורופט מירושלים דר אליהו לביא שרקח לי בקבוקון של צמחי מרפא ושינה לי את התזונה לתזונה היפוגלקמית שבקצרה התנזרות טוטלית מסוכר וקופאין . במשך חודשיים התמדתי מאוד בתזונה ושתיתי את ה"שיקוי" שהיה די מזעזע אבל הנה זה עזר .... זה הוכיח את עצמו . אחרי שלוש שנים של טיפולים שבהם הייתי בדיקור סיני וכבר התייאשתי זה הצליח . ממליצה לכן לנסות ... בנוסף ירדתי 8 קילו בחודשיים האלה מה שהיה נחמד בלי קשר . אז hope & faith אלה שמות הבטן של העוברים שהוחזרו נקלטו . ואני מאחלת לכל הבנות כאן , שהות קצרה עם הריון ולידה תקינים .

03/03/2014 | 09:16 | מאת: נועה

וואו!!!!!!!! איזה בשורות יש לי על הבוקר היום! מחזיקה אצבעות חזק חזק חזק ל HOPE ו FAITH שלך! בענייני תזונה אני המאמינה הכי גדולה שקמה פה. שמחה מאד מאד בשבילכם :-))))) נשיקות ושימשיך תקין, בריא, נפלא, יסתיים במועדו בידים מלאות, אמן!

03/03/2014 | 09:56 | מאת: הופ

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה