ליאת ל.פ - לפי החישובים שלי

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

02/03/2014 | 09:22 | מאת: נועה

את צריכה ללדת כל יום?? מאחלת לך אהובה - לידה טובה, שהתגשמות חלומותייך יציפו אותך באושר גדול!! מחכה ומצפה לשמוע בשורות טובות, וכמו שהבטחתי - שמפניה אמיתית אני פותחת בשבילך!!! שבוע נפלא ובשורות טובות לכולן

12/03/2014 | 00:42 | מאת: ליאת פ

היי נוהה אכן ילדתי ביום שלישי וביום שישי השתחרתי הביתה עם האוצרית שלנו הייתה לי לעדה קשה עם ואקום והרבה שעות אבל הכל מתגמד וזה אושר מטורף שאי אפשר להסביר במילים היית צריכה לראות מה קרה לכולם ברגע שהיא יצאה אפילו הרופאים והמיילדות בכו זה היה רגע שיא בחיי שאני מאחלת לכולן נוע זה דבר טהור ואני מטורפת עליה מי כמוך יודעת מה עברתי עד לרגע זה אני כמו בחלום ולא רוצה להתעורר בקיצור חוויה מעצימה מרגשת ומיוחדת במינה לסיום אוהבת אצ כולכן אבל בעיקר אותך שתמיד היית שם בשבילי יש לך מקום חשוב בליבי ושמחתי לראות שחשבת עליי חג פורים שמח לך ולמשפחתך אוהבת ליאת פ.

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה