מומחה

דיון מתוך פורום  פוריות חברתי - תמיכה

25/02/2014 | 16:15 | מאת: דוגית

שלום לכולם, אני חדשה פה, אני מחפשת ד"ר או פר" מקצועי שחולל ניסים בגילי ( בת 44). הייתי במרפאה אחת כבר- ולא אהתי יחס וגישה קוטלת. קראתי על הרבה רםאים בינתיים. בכל זאת אשמח להמלצות. תודה בנות!

26/02/2014 | 11:53 | מאת: מטופל"שית

המדיניות של הפורום היא לא להמליץ על רופא כזה או אחר :) מה שכן חשוב בבחירת רופא לשים לב למס' דברים - 1. יחס והתאמה אישית - מה את מחפשת והאם הוא עונה על הצורך, מכיוון שיש המון רופאים מאד קונקרטיים וכאלה שיותר מחבקים וזה מאד תלוי בך. 2. האם מקבל באופן אישי או דרך קופת החולים שלך, האם מבצע את כל ההליך או רק משגיח מרחוק (א'ס, שאיבה, החזרה) 3. עלויות :) מאחלות לך המון בהצלחה. נשמח שתישארי איתנו :)

מנהל פורום פוריות חברתי - תמיכה